Carosari Frigorifice autoutilitare

Service agregate frigorifice si izolatii

Suport Compresor

Obiectivul suportului nu este doar să furnizeze o metodă de montare a compresorului, ci să furnizeze un dispozitiv care absoarbe transmisia vibrațiilor acustice. Suporturile de montare ale compresorului sunt special concepute, fabricate și furnizate pentru industria frigorifică de aer condiționat și transport ale vehicululelor.

Sunt disponibile mai multe configurații de kituri de montare ale compresorului pentru a satisface cerințele specifice ale clienților. Aceste produse combină design-uri eficiente pentru a oferi durabilitate și performanțe excepționale.

Kituri-le de montare oferite de noi sunt apreciate pe scară largă pentru calitate, construcție robustă, design precis, toleranță ridicată și durată de viață funcțională mai lungă.

APLICATII

Cu o experiență vastă, de la vehicule comerciale ușoare până la mașini mari de transport, produsele noastre oferă soluții elegante de inginerie mecanică care îndeplinesc cerințele comerciale și de fabricație ale clienților.

Suporturile de compresor se pot utiliza de exemplu la: vehicule utilitare ușoare, autobuze, vehicule speciale, camioane, apărare și nu altele.

CE NE DEOSEBESTE DE COMPETITIE?

-Cea mai experimentată echipă din industria de profil

-Centre de inginerie europene și nord-americane in legătura cu departamentele tehnice ale producătorilor de vehicule

-Capabilități extinse de analiză predictivă CFD, FEA, CAD

-Soluții de produse dezvoltate și disponibile pentru cele mai provocatoare sisteme de transmisie a puterii

-Experiență internă pentru a rezolva cele mai complexe și mai dificile probleme ale unității de acces frontal (FEAD)

-Echipamente dedicate de achiziție de date mobile și ingineri pentru testarea verificărilor fizice

 

 

 

Comentarii recente
    About
    We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.
    Recent News