Carosari Frigorifice autoutilitare

Service agregate frigorifice si izolatii

Noutati – Stiri

Astăzi, mai mult ca oricând, simțim nevoia de a călători într-un mediu purificat protejat de agenți patogeni. Noul Saniclima W200 este rezultatul experienței Autoclima în sectorul tratării aerului, fiind un produs independent, care poate fi instalat fie pe tavan, fie pe perete, permițând tratarea aerului chiar și fără prezența unui sistem de aer condiționat. Saniclima W200 folosește efectul natural al fotocatalizei si este potrivit pentru transport farmaceutic / alimentar, taxi, autobuze urbane, ambulanțe, tramvaie, transport de prizonieri, microbuze turistice, autobuze școlare și multe altele.

Principalele avantaje:

-nivel ridicat de igienizare;

-poate fi utilizat în timp ce motorul este pornit și pe parcursul întregii călătorii a vehiculului;

-poate fi folosit când motorul este oprit, datorită consumului redus de energie;

-este complet independent de sistemul A / C al tabloului de bord existent;

-economie de timp pentru șofer: el nu trebuie să igienizeze vehiculul pentru dezinfectarea aerului. Datorită Saniclima W200, salubritatea va fi constantă;

-economii de bani: achiziționarea Saniclima W200 oferă o investiție unică. Șoferul va evita orice costuri suplimentare datorate dezinfectării zilnice a aerului.

Cel mai bun beneficiu este că Saniclima W200 este singurul produs de pe piață care poate fi utilizat chiar și cu Oamenii din interiorul vehiculului, fără niciun risc pentru oameni și sănătatea lor.

Omologare de la TUV NORD Mobilitat Gmbh în conformitate cu legislația europeană UNIECE R43

DRIVER GUARD este noul panou de protecție a respirației pentru autoturisme sau vehicule comerciale pentru transportul de persoane, conceput pentru a satisface cerințele articolului 93 din 17 martie 2020 Decret privind măsurile de izolare pentru Covid-19 și validată conform noilor reglementări europene. Panoul despărțitor îmbunătățește condițiile de siguranță ale șoferilor și ale pasagerilor din spate, asigurând o separare la înălțimea capului pentru a preveni răspândirea picăturilor respiratorii infecțioase. Este potrivit pentru taxi-uri, vehicule închiriate particulare, transport persoane în condiții de sănătate particulare, mașini personale și ori de câte ori este necesar pentru a asigura condiții de siguranță mai mari atât pentru pasageri, cât și pentru șoferi.

CARACTERISTICI
 • Disponibil pentru toate vehiculele
 • Ușor de instalat, fără foraj și fără niciun echipament specific
 • Ușor de îndepărtat pentru a permite curățarea internă a vehiculului
 • Furnizat cu un certificat de conformitate
 • Nu există actualizări ale documentației vehiculului
 • Fabricat dintr-un material flexibil care nu reprezintă un pericol în caz de accident
 • Ușor de dezinfectat
 • Construit în policarbonat în conformitate cu cerințele auto
 • Validat conform specificațiilor europene relevante
SIGURANTA
 • Permite trecerea în siguranță a banilor și a încasărilor
 • Materialul utilizat pentru pachetul de pereți este recunoscut în clasa A1 (cel mai bun comportament la foc) pe baza standarelor UNI EN 13501-1 care se ocupă de clasificarea la foc a produselor și elementelor de construcție.
 • Tăiere CNC, pentru a nu oferi margini sau colțuri ascuțite Complet reciclabil
 • Se oferă o garanție de 24 de luni

Specificatii:

Inregistrator cu printer termic, model DR 201 & DR 202.

Respecta normele EN 12830 pentru sistemul de inregistrare temperatura in domeniul farmaceutic.

Descarca brosura

 

Pret vanzare cu montaj inclus, model DR 201*: 345.00 Euro

*cu port USB pentru descarcarea datelor inregistrate.

Pret vanzare cu montaj inclus, model DR 202 : 544.00 Euro

DR 201 este un inregistrator de temperatura cu imprimantă termica incorporata concepute pentru a fi instalate în cabină, atât în ​​camioane grele cat și in furgonete de livrare mici.

Caracteristici tehnice DR 201

– 2 senzori de temperatură NTC 5k / ohm la 25 ° C

– 1 logică intrare NO sau NC (pentru comutator ușă, etc.)

– Domeniu de măsurare: NTC: -40 … + 120 ° C

– Precizie de măsurare: NTC în intervalul -40 … + 80 ° C +/- 0,5 ° C, restul de +/- 1 ° C

– Capacitate memorie: 62.000 de măsurători, memorie non-volatilă

– Frecventa preluare date: 1min … 24 de ore.

– Rezolutie: 0,1 ° C

– Display: 4 cifre LED-uri cu pictograme grafice

– Imprimanta: Viteza de imprimare termica de 50 mm /s, folosind tehnologia de imprimare termica

pe rola 57,5mm ± 0,5 mm, diametru 40mm

– Ieșire de alarmă: beeper

– Instalare: în cabina

– Gradul de Clasă de protecție: IP30 / II

– Sursa de alimentare: 12 … 24V = / ~ +/- 20%

– Consum de energie: în timpul înregistrării 40mA, în timp ce imprimați la 3A

– Condiții de funcționare: -25 … 60 ° C

– Conditii de depozitare:-40 … 80 ° C

– Caracteristici suplimentare:  – port USB pentru descărcarea datelor înregistrate

– senzor de temperatură fără fir

DR 202 este proiectat pentru măsurarea și înregistrarea temperaturii și a evenimentelor (deschiderea ușilor, etc.) din parcursul transportului. Valorile de temperatură și statele de alarmă curent sunt afișate pe ecranul cu LED-uri. Datele de măsurare sunt stocate în memorie non-volatilă.

Caracteristici panou de comanda wireless:

– Temperatura Previzualizare

– O alarmă sonoră

– Comandă START / STOP (rate de livrare).

Stocarea datelor: frecvența poate fi programate în intervalul de la 1 minut la 24 de ore, sumele de capacitate de memorie la 62.000 măsurători. Termometru funcționează în două moduri:

– Înregistrarea continuă

– Înregistrarea a cursului

Termograful este echipat cu o imprimantă termică prin care este posibila imprimarea datelor de pe dispozitivul de memorie pentru orice perioadă de timp. În fiecare raport, se va vedea proprietarul datelor, descrierea vehiculului și a senzorilor, temperatură în timp, evenimentele de la condițiile de alarmă de intrare digitale de temperatură, timp de începere și de finalizare a ofertei și spațiu pentru semnare.  Acest raport vă permite să traseze întreaga istorie a transportului de către destinatar final.

În timpul funcționării, recorderul indică temperatura de tranziție de primul și al doilea senzor și ora curentă. Conducătorul auto poate seta alarma de temperatură MIN și MAX, care, atunci când a depășit, va fi scrisa din memorie și semnalizata acustic printr-un panou fără fir.

Aparatul poate fi echipat cu un port USB pentru transferul măsurătorilor înregistrate la calculator. Pentru a face acest lucru ai nevoie de un drive stick de memorie. Operațiuni de transfer de date este foarte simplu de facut și este descrisă în manual. Kit-ul include 2 senzori de temperatură NTC DVR cu lungimea cablului de 10m și 15m. Acesta permite măsurarea temperaturii în intervalul -40 … + 120 ° C, cu o precizie de +/- 0.5 ° C Dispozitivul este proiectat pentru a controla transportul și este alimentat de un sistem de vehicul electric 12 … 24V. Senzori  opționali sunt, de asemenea, deschiderea ușilor, sirene externe și certificat de calibrare instrumentului.

Conditii livrare

– Montaj INCLUS!

– 2 senzori in livrarea standard!

(la solicitare, al 2-lea senzor poate fi si wireless, special conceput pentru lada frigorifica)

-*control digital wireless nu este inclus!

– preturi fara TVA

Specificatii: ENGEL – lazi frigorifice profesionale cu compresor “go anywhere “.

ENGEL – O marcă internaţională şi lider mondial în tehnologia compresoarelor şi a refrigerării portabile cu alimentare la 12/24/220V.Engel este un nume recunoscut oriunde în lume pentru eficienţa refrigerării la 12 Volţi. Compresorul Engel „swing” este patentat internaţional şi este considerat astăzi ca fiind cel mai eficient de pe piaţa mondială – are o singură piesă în mişcare! Pană acum, peste 4 milioane de unităţi au fost vândute în toată lumea. Cu o durata de viata in jur de 30 de ani, lazile frigorifice ENGEL sunt comercializate in lumea intreaga de peste 45 de ani. Se regasesc pe stoc piese de schimb pentru produse de acum 25 de ani.

Uşoare şi economice, noile modele Engel oferă congelatoare/frigidere portabile, cu funcţionare la 12 Volţi. Pot fi folosite în avioane, maşini, camioane şi bărci – practic oriunde există posibilitatea alimentării la 12 Volţi (inclusiv generatoare eoliene şi panouri solare).

Combinaţia de performanţă, durabilitate, economie şi eficienţă au impus Engel ca lider mondial al refrigerării mobile.

Descriere Engel Swing Compressor În spatele performanţei, eficienţei şi durabilităţii Engel se află tehnologia „Swing Motor”– motor liniar cu oscilatii. Designul motorului şi caracteristicile sale permit obţinerea unei puteri foarte mari. Datorită faptului că nu există decât o singură parte în mişcare – de altfel, autolubrifiată – nu va fi nevoie de întreţinere.

De aici rezultă avantaje precum reducerea consumului, dimensiuni compacte, greutate mică şi înaltă eficienţă datorită fenomenului de rezonanţă, frecare şi consum de putere foarte mici. Toate acestea, combinate cu gama de izolaţii termice Engel, generează capacitate extraordinară de răcire.

Una dintre caracteristicile Engel este „Swing Motor”. Conceput şi fabricat în Japonia, Swing Motor  funcţionează pe baza mişcării reciproce pe verticală şi se conectează direct la pistonul compresorului.

In service-ul nostru puteti verifica scurgerile si incarca instalatiile de aer conditionat ale autoturismelor nou aparute ce contin refrigerantul R1234yf. Va oferim serviciul complet de verificare/constatare scurgeri si incarcare instalatie.Statia este prevazuta cu  „gas analyser”, ce permite identificarea instanta a gazului recuperat, astfel ca posibilitatea de contaminare este zero.

Foloseste avantajele pe care le ofera statia KRISTAL cu analizor de gaz incorporat!  Se poate organiza si interventie prin service mobil!