Carosari Frigorifice autoutilitare

Service agregate frigorifice si izolatii

Intretinere

Ai merge cu o masina fara sa o duci macar din cand in cand la un mecanic? Sau fara sa-i schimbi macar uleiul? Probabil ca nu!

Instalatia de aer conditionat si agregatele frigorifice trebuiesc verificate anual!

Atat sistemul de aer conditionat cat si agregatele de refrigerare/congelare instalate necesita verificarea si intretinrea lor periodica. Scurgerile de refrigerant  si defectele pot fi diagnosticate si reparate inainte de a deveni foarte seriose, respectiv sa afecteze ceea ce numim inima sistemului si anume compresorul. Prin distrugerea compresorului sunt afectate toate componentele sistemului.

Verificand instalatiile anual  limitati riscurile de a avea defectiuni majore. In acest fel evitati costurile marite de reparatie. Daca problema este tratata necorespunzator  economia de combustibil va fi de asemenea  afectata cand sistemul este pornit. Compresoarele angrenate de catre motor functioneaza mai greu pentru a genera temperatura corecta atunci cind nivelul refrigerantului  este scazut. Acest lucru va poate costa mai multi bani. Aditional, nivelul scazut al refrigerantului mareste probabilitatea de defectare a componentelor, parametrii anormali de functionare, odata cu prezenta gazelor non-condensabile (aer) in instalatie.

Scopul firmei noastre este sa asigure operatiuni de intretinere si reparatii la cele mai inalte standarde si a trata clientii in modul cel mai profesional. Folositi datele continute in Contact si vom raspunde prompt tuturor solicitarilor.

Distribuitor in Romania al brandurilor

ALEX ORIGINAL
Olivia Toras
TECHNI
FRIGOLAMAR
Eberspächer
Webasto