Carosari Frigorifice autoutilitare

Service agregate frigorifice si izolatii

Aplicatii

Activitatea noastra se adreseaza
   • detinatorilor  de autoturisme care doresc sa isi verifice/ incarce instalatia auto de aer conditionat sau sa isi monteze o instalatie noua pe o masina care nu are climatizare.
   • firmelor  posesoare de flote auto, parcuri de autoturisme, transport persoane, camioane, care doresc sa isi doteze masinile cu instalatii auto a/c  pentru sofer, instalatii a/c pentru functionare in stationare, precum si sisteme de racire evaporative, cu apa.
   • firmelor care asigura transport si livrare de medicamente, produse farmaceutice, vaccinuri, banci de sange si transplant organe, care doresc  sa isi doteze masinile cu instalatii pentru controlul temperaturii, racire si incalzire, instalatii de refrigerare, ca prim montaj sau aditional la sistemele originale existente din fabrica, precum si transport portabil in containere frigorifice.
   • clinicilor si spitalelor, posesoare de autovehicule speciale, salvari pe care doresc  sa le doteze cu instalatii pentru controlul temperaturii, racire si incalzire.
   • celor care doresc sa isi doteze masinile cu sisteme de incalzire stationara, precum si celor care au deja un sistem montat si doresc ‘up-grade’, adica posibilitatea de comanda directa ON/OFF a incalzitorului, fara pornirea motorului.
   • celor care lucreza in agricultura pentru dotarea tractoarelor, combinelor si altor utilaje agricole cu instalatii de aer conditionat, climatizare

-Transportul medicamentelor ( Directiva Europeana 2013/C 343/01)
-Transportul alimentelor cf normelor H.A.C.C.P ( CE 852/2004)
-Transportul painii (CE 852/2004)
-Transportul produselor refrigerate
-Transportul produselor congelate
-Transport pentru firmele de catering ( CE 852/2004)
-Transportul fructelor si legumelor
-Transportul materialelor de deziinfectare si curatare
-Transportul deseurilor de la spitale
-Transportul materialelor periculoase
-Amenajare autolaboratoare si autospeciale
-Transportul animalelor vii ( CE 95/29)
-Transportul florilor si plantelor
-Transport curierat
-Transportul textilelor
cu controlul temperaturii cald/rece, instalatii refrigerare si congelare, sisteme ce presupun o cunoastere temeinica a modului de functionare a sistemelor de climatizare.