Carosari Frigorifice autoutilitare/Service agregate frigorifice si izolatii

Service-ul nostru este autorizat RAR pentru activitatea de service/reparatii si activitatea de modificari constructive si instalare sisteme de aer conditionat si frigorifice.

In acesti ani ne-am dezvoltat pas cu pas, am crescut ca volum si experienta, pornind de la operatii simple de verificare/incarcare instalatii auto de aer conditionat si frigorifice, pana la ceea ce numim noi aplicatii speciale, instalatii climatizare si transporturi frigorifice, carosari frigorifice pentru o gama larga de aplicatii.

Din 2012 am implementat si mentinem un sistem de management al calităţii în conformitate cu standardul internaţional ISO 9001:2008, sistemul de management de mediu in conformitate cu SR EN ISO 14001:2005 si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale, conform conditiilor din referentialul OHSAS 18001:2007, având ca scop satisfacerea clienţilor printr-o etică profesională de înalt nivel, îmbunătăţirea continuă a prestaţiilor noastre si respectarea cu stricteţe a condiţiilor impuse de societate şi de mediu.

Certificatul FIRMA DE INCREDERE 2017 recunoaste companiile caracterizate prin reputatia impecabila in randul clientilor si partenerilor contractuali.

Sistem de Management al Calitatii

ISO 9001

Sistem de Management al Calitatii

ISO 14001

Autorizatie RAR

Autorizatie

ro_RORomanian