Carosari Frigorifice si Service agregate frigorifice

Aer Conditionat Cabina

Aer condiționat și încălzire pentru șoferi și pasageri, vehicule comerciale, camioane, service și vânzări

Compania noastră oferă soluții complete pentru aerul condiționat al cabinelor pentru vehicule comerciale, camioane și aplicații speciale. Dorim să subliniem în special posibilitatea de a întreține aparatele de aer condiționat existente, de a instala unități noi și de a repara și înlocui componentele vechi ale sistemului.

Astăzi este aproape de neconceput să conduci un vehicul fără aer condiționat. Dacă vehiculul dvs. nu are un aparat de aer condiționat montat din fabrică, vă putem oferi instalarea de adaptare a aparatelor de aer condiționat pe vehicule personale, vehicule de marfă (camionete și camioane).

Suntem deosebit de mândri de cunoștințele și experiența personalului nostru în modernizarea complexă a acestor echipamente.

 

Suspensie pneumatică

Suspensiile pneumatice permit transportul confortabil și siguranța sporită prin ajustarea vehiculului la condiții specifice de încărcare.

Reglarea presiunii permite transportul sigur al mărfurilor de toate greutățile.

Putem instala această funcție pe majoritatea vehiculelor utilitare ușoare, vehiculelor camper și SUV-urilor.

Aceste sisteme au supape individuale care permit controlul înălțimii laterale sau față-spate, ceea ce ajută la menținerea înălțimii de conducere a vehiculului în toate condițiile.

Traseul suspensiei pneumatice nu necesită găuri suplimentare. Procesul este rapid și relativ simplu.

Comentarii recente
    About
    We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.
    Recent News
    ro_RORomanian