Carosari Frigorifice autoutilitare/Service agregate frigorifice si izolatii

Lazi frigorifice auto

Atunci cand vorbim de lazi frigorifice construite EXCLUSIV pentru aplicatii mobile la 12V ! Mii de unități, unele construite în anii 1960, continuă să funcționeze si astăzi!

Engel este cel mai bun congelator frigorific portabil din lume și este folosit de mai multe departamente guvernamentale, companii de curierat mici și mari și companii de transport, organizații de sănătate, distribuitori de produse farmaceutice, vaccinuri și companii alimentare și băuturi din întreaga lume. Este singurul produs adaptat sii folosit exclusiv pentru domeniul medical.

Pentru ca vorbim de beneficii reale in exploatare:

  • INGINERIE PURA: Spre deosebire de majoritatea companiilor care achiziționează în mod continuu componente din mai multe surse, compania Japan/Sawafuji Electric Co. Ltd a produs și a îmbunătățit singur Compresorul Engel Swing de mai mulți ani. Cu o singură parte mobilă și nu este nevoie de rulmenți, manivele sau conuri, durata de viata a crescut semnificativ.
  • CONSTRUITA CU UN SCOP: motorul rotativ al lui Engel este conceput pentru a fi rezistent socuri si vibratii.
  • UNGHI DE OPERARE: Compresorul Engel este suspendat între arcuri absorbante de șoc, oferindu-i posibilitatea de a funcționa până la un unghi de 30 ° și pe șenile ondulate fără a pierde eficiența.

  • TRI-TENSIUNE: Engel dvs. va funcționa pe 12-volt DC, 24 V DC și 120 V DC.
  • SCHIMBATOR AUTOMAT AC / DC: Toate lazile frigorifice Engel pot fi conectați în același timp la AC și DC. Engel este suficient de inteligent să utilizeze AC în timp ce este disponibil și apoi să treacă automat la DC atunci când AC nu mai funcționează. De asemenea, va simți reluarea alimentării cu curent alternativ și va reveni automat la AC, făcându-l ideal pentru zonele cu uragane mari și pentru locurile în care întreruperea alimentării este comună.
  • ‘’ADAPTIVE SOURCE’’: Engel este capabil de a putea rula de la un generator de curent alternativ de calitate sau de la un panou solar la o baterie.
  • TRUSTED: Engel este un nume de încredere în întreaga lume datorită fiabilității sale, construcției dure, performanței superbe și longevității.
  • COMPRESOR ECHILIBRU: Cu o singură piesă în mișcare, există o pierdere foarte mică în fricțiune. Asta înseamnă o eficiență excelentă.
  • CURENT mic absorbit la pornire: La pornire, Engel nu trebuie să facă un ciclu complet. Se poate doar să se mute în jos doar o fracțiune, apoi să se întoarcă. Apoi se mărește încet distanța pe care pistonul o deplasează în fiecare cursă până când ajunge la o cursă completă.
  • ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ: Angajamentul lui Engel de a îmbunătăți continuu înseamnă că Engel de astăzi este cel mai fiabil, cel mai eficient vreodată, mai silențios și mai plin de caracteristici pentru a se asigura că este mai ușor de folosit decât oricând.

Citeste mai mult
Comentarii recente
  About
  We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.
  Recent News
  ro_RORomanian