Carosari Frigorifice autoutilitare

Service agregate frigorifice si izolatii

Lazi frigorifice auto

Atunci cand vorbim de lazi frigorifice construite EXCLUSIV pentru aplicatii mobile! In constructie din anii '60, ....continuă să funcționeze si astăzi!
 • Lazi FRIGORIFICE ce pot functiona incontinuu pe perioada de stationare, chiar si peste noapte, fara ca sa afecteze pornirea si sa deterioreze acumulatorului masinii.
 • Special adaptata pentru transport produse sanatate, piața medicală și de laborator, îndeplinește specificațiile necesare transportului de medicamente, sânge, vaccinuri și mostre de laborator.

>>> CEL MAI MIC CONSUM DE CURENT, NUMAI 32W/2,67A!

ENGEL,  marcă internaţională şi lider mondial în tehnologia compresoarelor şi a refrigerării portabile cu alimentare la 12V. ENGEL este un nume recunoscut oriunde în lume pentru eficienţa refrigerării/congelarii la 12V.

Compresorul ENGEL „swing” este patentat internaţional şi este considerat astăzi ca fiind cel mai eficient – are o singură piesă în mişcare! Uşoare şi economice, noile modele Engel oferă functii de refrigerare/congelare, cu funcţionare la 12/24/230V. Pot fi folosite în avioane, maşini personale, ambulante, camioane şi bărci – practic oriunde există posibilitatea alimetării la 12 V (inclusiv generatoare eoliene şi panouri solare).

Pentru ca vorbim de beneficii reale in exploatare:

  • INGINERIE PURA: Spre deosebire de majoritatea companiilor care achiziționează în mod continuu componente din mai multe surse, compania Japan/Sawafuji Electric Co. Ltd a produs și a îmbunătățit singur Compresorul Engel Swing de mai mulți ani. Cu o singură parte mobilă și nu este nevoie de rulmenți, manivele sau conuri, durata de viata a crescut semnificativ.
  • CONSTRUITA CU UN SCOP: motorul rotativ al lui Engel este conceput pentru a fi rezistent socuri si vibratii.
  • UNGHI DE OPERARE: Compresorul Engel este suspendat între arcuri absorbante de șoc, oferindu-i posibilitatea de a funcționa până la un unghi de 30 ° și pe șenile ondulate fără a pierde eficiența.

Citeste mai mult
Comentarii recente
  About
  We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.
  Recent News