Carosari Frigorifice autoutilitare

Service agregate frigorifice si izolatii

Coldtainer- Modele AuO

Distribuția de ultimă oră din mediul urban va fi din ce în ce mai incurajată să utilizeze vehicule comerciale 100% electrice. Luând act de această tendință a pieței, OEM-urile oferă soluții interesante cu autonomie suficientă pentru utilizarea zilnică la costuri rezonabile.

Conceptul de frigider AuO, cu baterie încorporată a fost dezvoltat pentru a-l face din ce în ce mai potrivit pentru utilizarea pe vehicule electrice pentru distribuția urbană, urmand ca în viitor să se dezvolte containere mari pentru logistică. Bateria AuO este reîncărcată de la rețeaua de curent alternativ, în perioada de parcare a vehiculului datorită încărcătorului de baterie inclus.

Există, totuși, contraindicații în cazul transformării frigorifice a camionetelor electrice:

  • greutatea izolației care mărește tara vehiculului, prin scăderea autonomiei acestuia;
  • utilizarea unităților de refrigerare electrice montate pe acoperiș cu consum ridicat de energie, cu necesitatea instalării bateriilor de mare capacitate, cu greutatea și costurile corespunzătoare.

Gama AuO conține 5 modele de capacitate diferită.

Construcția cu pereți dubli, fără îmbinări și punți termice, cu colțuri interioare rotunjite face ca aceste modele să fie ușoare și rezistente, echipate cu o constantă dimensională și calitativă perfectă, bucată cu bucată. Izolație termică perfectă, datorită consistenței combinației dintre pereții exteriori ai recipientelor din polietilenă (PE, alimentară și rezistentă la razele UV) și izolația din spumă poliuretanică (PU) injectată în cavități.

Dimensiuni miciDimensiuni mijlocii
T0056 AuO – 56 lF0140 AuO – 140 l
T0082 AuO – 82 lF0330 AuO – 330 l
F0720 AuO – 720 l
Comentarii recente
    About
    We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.
    Recent News