Carosari Frigorifice autoutilitare

Service agregate frigorifice si izolatii

Coldtainer-Aplicatii Farma

Produse transportabile:

Medicamente

Vaccinuri

Sânge și derivați

Probe de analizat

Articole congelate pentru persoanele cu boală celiacă

Beneficiari:

Companii de analize medicale

Autoritățile de sănătate publică

Universități și centre de cercetare

Companii logistice specializate în transportul produselor farmaceutice

Protecția civilă și corpurile medicale militare

Frigiderele mobile Coldtainer sunt utilizate pentru transportul medicamentelor, vaccinurilor, probelor biologice de analizat, sângelui și derivaților.

În funcție de modele, sunt disponibile versiunile NDH și FDH, cu un sistem automat de răcire / încălzire pentru a garanta transportul produselor la o temperatură constantă, indiferent de condițiile de mediu externe, în conformitate cu reglementările în vigoare (PIB 2013 / C 68 / 01, OMS 961/2011).

Frigiderele mobile Coldtainer, potrivite pentru transportul oricărui tip de produs, nu sunt clasificate ca „Dispozitive medicale” și nu sunt supuse unor norme sau aprobări specifice. Pentru transportul probelor de diagnostic sau clinice „UN 3373” în frigiderele mobile Coldtainer este necesar să se utilizeze un ambalaj cu trei sisteme pentru produs, cu ambalaje primare și secundare certificate conform standardelor ICAO / ADR / IMDG în vigoare.

Pentru modele disponibile apasati aici
Comentarii recente
    About
    We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.
    Recent News